Program


Balázs Fecó koncert   Évszakok  Vendég Malek Andrea és Szűcs Antal Gábor

Balázs Fecó koncert Évszakok Vendég Malek Andrea és Szűcs Antal Gábor

Könnyűzenei bérletsorozatunk első fellépője Balázs Fecó a decemberi koncertje után január 21-én ismét ellátogat hozzánk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 21. hétfő, 19:00

Természetesen nem érkezik egyedül, általa tisztelt művészeket is hívott magával az előadásra. Szűcs Antal Gábor gitárművész mellett két nagyszerű énekes, Malek Andrea és Jáger Bandi is elfogadta a meghívását, ők további garanciát jelentenek a felejthetetlen estéhez. Az elmúlt 50 év legszebb emlékeit idézzük fel a nézőkkel - ígérte a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, zenész. A közönség olyan szívmelengető dalokat hallhat az est folyamán, mint az 1967-es Neotontól a Kell, hogy várj, de elhangzik az 1972-es évből a Taurus zenekar Kőfalak leomlanak című dala, vagy éppen az 1981-es Homok a szélben is felcsendül sok-sok régi emléket felidézve. A tartalmas életpályából szemezgetve garantáltan elhangzik még a Kölykök a hátsó udvarból, Változnak az évszakok, Érints meg, illetve további gyönyörű melódiák az elmúlt öt évtizedből.

Ajánlatunk


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel