Program


Bánki Nyár 2023 - Neoton Família Sztárjai

Bánki Nyár 2023 - Neoton Família Sztárjai

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 1. szombat, 21:00

Bánki Nyár 2023

NEOTON FAMÍLIA SZTÁRJAI

2023. július 1. (szombat), 21.00

 

A Neoton Família népszerűsége abszolút töretlen hosszú évek óta, sőt a retró láz feléledése kapcsán még új rajongókat is szerzett magának az együttes. 

A Neoton Família sztárjai ebben a formációban 2005. óta játszanak együtt. A régi nagy csapatból a front együtt maradt: Végvári Ádám, Csepregi Éva személyében. 

A Bánki Nyár2023 program keretében rendezett nyitókoncert, mindenképp emlékezetes lesz azoknak, akik végig táncolják és éneklik az örökzöld slágereket, olyan felejthetetlen slágerek fognak felcsendülni, mint a Holnap hajnalig, Santa Maria, Sandokan stb..

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel