Program


Bárány Boldizsár
6

Bárány Boldizsár

" Mint a hó, fehér a gyapja,
Van cipője, zöld kalapja,
Vállán uzsonnáskosár,"
Iskolába mégse jár."

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 27. csütörtök, 10:00

Szabó Magda: Bárány Boldizsár
verses mese

Bárány Boldizsár egy reggel iskola helyett a szomszédos erdő hűvösén kóricált. És ha a csínytevéseitől nem is fordult föl a világ, alaposan összezavarta az ott lakók nyugalmát. Kicsit meggondolatlan, kicsit szeleburdi, de tudja ő , ott a lelke mélyén tudja ő! Legalábbis reménykedjünk, hogy mindent helyre tud hozni...

Mert mindenki követett már el kisebb-nagyobb hibát, és azokat az elszakadt pillanatokat be is lehet foltozni! Gyerünk Boldizsár!

Vendégjáték: Sanyi, Én és a Gyerekek produkció

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel