Program


Bársonyos reggel

Bársonyos reggel

Fétisjáték egy nappaliban

Írta: Neil LaBute

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 21. kedd, 19:00

Csöngetnek, Bársony ajtót nyit, az ajtóban Pál áll, Pál, akivel egyszer régen szerették egymást, de aztán sok minden történt, elég feszült a hangulat, Pál bejön, Pál lepakol, Pál ott hagyta a családját Bársonyért, Pál nem hajlandó távozni, Bársony pedig a fejére olvassa az elmúlt éveket, és szépen lassan kiderül, hogy semmi sem az, aminek látszik, és a kapcsolat, amit ez a két ember a háta mögött tudhat, igencsak messze van az átlagostól, tele szeretettel, árulással, elfojtással, illegalitással és fájdalommal.

Játsszák: Nagy Katalin, Egressy G. Tamás
Fény és hang: Ágoston András

Dramaturg és rendező: Egressy G. Tamás

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel