Program


Bársonyos reggel

Bársonyos reggel

Fétisjáték egy nappaliban

Írta: Neil LaBute

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 21. kedd, 19:00

Csöngetnek, Bársony ajtót nyit, az ajtóban Pál áll, Pál, akivel egyszer régen szerették egymást, de aztán sok minden történt, elég feszült a hangulat, Pál bejön, Pál lepakol, Pál ott hagyta a családját Bársonyért, Pál nem hajlandó távozni, Bársony pedig a fejére olvassa az elmúlt éveket, és szépen lassan kiderül, hogy semmi sem az, aminek látszik, és a kapcsolat, amit ez a két ember a háta mögött tudhat, igencsak messze van az átlagostól, tele szeretettel, árulással, elfojtással, illegalitással és fájdalommal.

Játsszák: Nagy Katalin, Egressy G. Tamás
Fény és hang: Ágoston András

Dramaturg és rendező: Egressy G. Tamás

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel