Program


Beate Teresa Hanika: Soha senkinek - Nézőművészeti Kft./MaNNa

Beate Teresa Hanika: Soha senkinek - Nézőművészeti Kft./MaNNa

Nézőművészeti Kft. és a MaNNa közös produkciója
60 perc + 60 perc feldolgozó beszélgetés pszichológus szakértővel
15 éves kor felett ajánlott

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 12. csütörtök, 19:00

A Nézőművészeti Kft új tantermi produkciója egy nagyon komoly drámai anyagot dolgoz fel. Egy kortárs német regény Beate Teresa Hanika: Soha senkinek című művéből inspirálódva egy dokumentalista hitelességű előadás létrehozása volt a szándékunk.
 
Egy fiatal lány mesél a gondolatairól, érzéseiről, a családjával lévő ellentmondásos kapcsolatáról. Arról, hogyan kezdte megismerni a szerelmet és a férfi­-nő kapcsolat intimitásra épülő aspektusait. Majd szép lassan felszínre tör az eltitkolt múlt is. S megjelenik a nagyapa, aki nem más, mint a kislány múltjában lévő sötét alak. A férfi zaklatásának kitett lány a családjára nem számíthat, egyedül kell feldolgoznia azt, ami történik vele. Miként lehet túllépni egy ilyen erős gyermekkori traumán? Miért fontosabb a látszat megőrzése, mint egy gyermek őszintén fájdalmas segélykiáltása? Hogyan válhat egészséges felnőtté, egy gyermekként mély traumát átélt kislány?
 
Reményeink szerint a diákközönség számára az előadásban játszó színésznők közvetlensége és az előadás személyes hangvétele egy, a megszokottnál jóval nyitottabb és őszintébb párbeszédet generálhat a családon belüli erőszak tabusított témájáról.

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel