Program


BEETHOVEN, A SZIMFANATIKUS - A HATODIK

BEETHOVEN, A SZIMFANATIKUS - A HATODIK

2020-ban Beethoven születésének 250. éves jubileumától hangos a zenei világ. Vajon kimaradhat-e ebből a Vízizene? A válasz egyértelmű: képtelenség! A tavaszi sorozat a szimfonikus Beethovenre fókuszál.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 22. szerda, 18:30

2020-ban Beethoven születésének 250. éves jubileumától hangos a zenei világ. Vajon kimaradhat-e ebből a Vízizene? A válasz egyértelmű: képtelenség! A tavaszi sorozat a szimfonikus Beethovenre fókuszál. A műsor szerkesztője és vezetője, Eckhardt Gábor zongoraművész a partitúra hangjai mögé kalauzolja a közönséget, hogy mintegy Beethoven fejébe költözve, együtt követhessük az alkotás folyamatát. A zenei program egyben izgalmas, interaktív zenetörténeti kalandozást is ígér képben, szövegben és hangokban, - könnyedén és humorosan.

A programot csökkentett nézőszámmal tartjuk meg a távolsági szabályok betartásával.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Ajánló


romantikus vígjáték két részben

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel