Program


Bencs estek - Koncz Veronika - Elegancia és stílus a hétköznapokban

Bencs estek - Koncz Veronika - Elegancia és stílus a hétköznapokban

Elegancia és stílus a hétköznapokban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 22. kedd, 17:30

Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó előadása
Elegancia és stílus a hétköznapokban

Az elegancia nem kizárólag a kifogástalan öltözetet jelenti, hozzátartozik a kifinomult, művelt viselkedés, melyet a stílusos megjelenés fűszerez. Viselkedésünk fontos részét képezik azok az üzenetek is, melyeket a testünkkel adunk át. Mozdulatainknak, testtartásunknak sokkal nagyobb jelentősége van, mint gondolnánk, hiszen öntudatlanul használjuk, s így többet elárulunk magunkról, gesztusaink nyilvánvalóvá teszik érzéseinket. Az udvarias viselkedés jó benyomást kelt környezetünkben, ahhoz azonban, hogy az adott szituációhoz illő megnyilvánulások egyéniségünk részévé váljanak, tisztában kell lennünk alkalmazásuk módjával.  De hogyan lehetünk elegánsak sietős, bonyolult világunkban, mikor rengeteg halaszthatatlan dolgot kell elintéznünk? Egy jól megválasztott ruhatárral eltűnhetnek az időt pazarló „mit vegyek fel” pánikrohamok, s ráadásul jobban is érezzük magunkat a bőrünkben. Aki önmagát tiszteli, nem hanyagolja el a megjelenését. S ne feledjük: senki sem láthatatlan.

E témakörökről tartja következő előadását Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó, a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének oktatója, aki megyénkben egyedülálló módon képviseli és népszerűsíti a megjelenés- és viselkedéskultúra elengedhetetlen üzenetét.


Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel