Program


BENCS Többszemközt - Szűts Istvánnal

BENCS Többszemközt - Szűts Istvánnal

Többszemközt Szűts Istvánnal-„Hatvan év feketén-fehéren”- könyvbemutató

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

BENCS Többszemközt - Szűts Istvánnal

Vérbeli zenész lesz szeptember 28-án, kedden Kováts Dénes vendége az ősz első Többszemközt műsorában. A salgótarjáni születésű Szűts Istvánt muzsikusként és zeneszerzőként számos zenekarban láthatták-hallhatták: zenélt az East, a Haverok, az Első Emelet, a Zizi Labor és a Kormorán zenekarban, továbbá a Zorán és barátai formációban.

A Bencs Villában szeptember végén pályafutásáról és a 60 év feketén fehéren című önéletrajzi kötetéről beszélgetnek, ahol bizonyára számtalan érdekes történet és anekdota is elhangzik majd.

Ajánlatunk


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajánló


Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel