Program


Bohemian Betyars - Betyárvilág

Bohemian Betyars - Betyárvilág

A borsodi fiúk visszanyúlnak zenéjük autentikus gyökereihez, és újragondolt hangszereléssel, extra hangszerekkel és a Parno Graszt vendégeskedésével lépnek színpadra. A Betyárvilág minden szegletét bejárják - úgy, ahogyan még nem hallhattuk tőlük sem!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 12. kedd, 20:00

Bohemian Betyars - Betyárvilág
HEY, JUNE!

A Bohemian Betyars már jó ideje az egyik legnépszerűbb magyar zenekar, sőt, nemzetközileg is komoly sikereket ér el energikus, felvillanyozó koncertjeivel. Speed-folknak vagy freak-punknak is hívott stílusukban ott a punkos lendület, a skás szökellés, keserédes érzelmek, balkáni és cigány turbófolk, de most olyan koncertre készülnek, amilyet még nem adtak. A borsodi fiúk visszanyúlnak zenéjük autentikus gyökereihez, és újragondolt hangszereléssel, extra hangszerekkel és a Parno Graszt vendégeskedésével lépnek színpadra.

A 2009 óta működő Bohemian Betyars koncertjeinek közvetlen, ösztönből áradó, életigenlő hangulata felszabadítja a közönséget, az ember zsigereibe hatol és minden lábat táncra bír. Hitelesen képviselik a hazai keserédes létszemléletet, de a zenekart talán az teszi a legkülönlegesebbé, hogy ez az életérzés teljesen autentikusan árad zenéjükből, mivel a kezdeti időkben igazi csavargók módjára, utcazenélve járták be Európát. Mára a hazai és európai klubok és fesztiválok visszatérő vendégei, de turnéztak már Kínában, Dél-Koreában, Japánban és az Egyesült Államokban. Most azonban másra készülnek, alapvető hatásaik, a magyar népzene, a tradicionális cigányzene és a balkáni, fúvósokban dús folk kimeríthetetlen tárházán keresztül szeretnék bemutatni nem szokványos műsorukat, és újragondolt, áthangszerelt dalaikat. A hatfős zenekar a koncert során kiegészül további fúvósokkal, vonósokkal és a Parno Graszt zenekar tagjaival. A Betyárvilág minden szegletét bejárják - úgy, ahogyan még nem hallhattuk tőlük sem!

Bohemian Betyars:
hegedű, ének - Palágyi Máté
akusztikus gitár, ének - Szűcs Levente
basszusgitár, vokál - Fehér Gábor
elektromos gitár, vokál - Mihályfi Máté
trombita - Kondor Domonkos
dob - Dankó Dániel
ütőhangszerek - Sárkány Bertalan

Vendégek:
tambura, ének: Oláh József (Parno Graszt)
harmonika, ének: Oláh Krisztián (Parno Graszt)
ének: Szirota Jennifer (Parno Graszt)
hegedű: Szilágyi Tóni (Parno Graszt)

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel