Program


Bonnard - Egy festő szerelme (Bonnard, Pierre et Marthe)

Bonnard - Egy festő szerelme (Bonnard, Pierre et Marthe)

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 6. szerda, 20:00

Francia romantikus életrajzi dráma, 2023, 122’ | R.: Martin Provost | Sz.: Cécile de France, Vincent Macaigne | Francia nyelven, magyar felirattal

#képileg ütős #történelem #nők

Nincs nagy művész múzsa nélkül, és gyakran ez a múzsa történetesen egy nő, aki nem csupán egyszerű modell, hanem jóval több annál. A 19-20. század fordulóján ilyen volt a festő Pierre Bonnard életében Marthe.

Cannes 2023 – premier előtti bemutató

Miért ajánljuk? Ihletett történet egy nagy francia festőről, illetve a feleségéről – csodálatos színészi alakításokkal.

Bonnard, Pierre et MartheHistorique, Biopic, Romance, 2023, France, 122’ | R : Martin Provost | Avec Cécile de France, Vincent Macaigne | Français, sous-titré hongrois

#choc visuel #historique #femmes fortes

Pierre Bonnard ne serait pas le peintre que tout le monde connaît sans l’énigmatique Marthe qui occupe à elle seule presque un tiers de son œuvre…

Avant première au Festival de Cannes 2023

Notre avis : Une belle histoire sur l’inspiration d’un grand peintre français, mettant en avant le rôle de sa femme dans sa vie et son œuvre.

Ajánlatunk


A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!Készítette: NeoSoft
Fel