Program


Borbély Műhely

Borbély Műhely

A nép- és világzene, a jazz és a kortárs zene területén egyaránt otthonosan mozgó, idehaza és külföldön is rendkívül népszerű fúvósunk, Borbély Mihály, előadóművészként és zeneszerzőként egyaránt a magyar jazz egyik meghatározó figurája.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 13. csütörtök, 20:00

Kvartettjét, a Borbély Műhelyt valamikor az ezredforduló táján alakította meg olyan muzsikustársakkal, akik az övéhez hasonló zenei elképzeléseikkel kezdettől fogva aktív részt vállaltak a kvartett jellegzets, egyéni stílusának kialakításában. Darabjaikban a Kárpát-medence és a Balkán népzenei örökségének markáns jelenléte organikusan ötvöződik a jazz különféle irányzataiból, vagy éppen a huszadik századi klasszikusok zenéjéből táplálkozó elemekkel. Izgalmas dallamfordulatok, olykor finoman áttetsző, máskor erőteljes ritmusok, líraiság és energia, minduntalan átszőve az improvizációk frissességével és spontaneitásával – aligha véletlen, hogy legutóbbi lemezük, a BMC Recordsnál két éve megjelent Be by Me Tonight / Gyere hozzám estére! a Gramofon Klasszikus és Jazz magazin „Az év legjobb magyar jazzlemeze” kategóriájának megosztott győztese lett tavaly.

A csapat január elején veszi fel a BMC stúdiójában következő albumát, melyen a zenekarvezető elmondása szerint a hagyományos fafúvós hangszerek – tárogató, klarinét, basszusklarinét és furulyák – az eddig megszokottnál is erőteljesebb szerephez jutnak. Mostani koncertjük során jócskán adnak majd ízelítőt ebből az új zenei anyagból is.

Közreműködik:

Borbély Mihály - szaxofon, tárogató, basszusklarinét, furulya
Tálas Áron - zongora
Horváth Balázs - nagybőgő
G. Szabó Hunor - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel