Program


BQW 3/1 Szigeti Quartet

BQW 3/1 Szigeti Quartet

A minifesztivál a kamarazenei műfajok csúcsát, a vonósnégyest kívánja középpontba állítani a hazai klasszikus zenei élet kiemelkedő együtteseinek részvételével. Idén a 20. század egyik legnagyobb zeneszerzőjének összes vonósnégyese alkotja a műsort: Dmitrij Sosztakovics ritkán hallható tizenöt kvartettje csendül fel a fesztivál keretén belül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 28. péntek, 19:00

A Budapest Kvartett Hétvége harmadik alkalommal kerül megrendezésre 2020. március 27-29 között a Nádor Teremben. A minifesztivál a kamarazenei műfajok csúcsát, a vonósnégyest kívánja középpontba állítani a hazai klasszikus zenei élet kiemelkedő együtteseinek részvételével. Idén a 20. század egyik legnagyobb zeneszerzőjének összes vonósnégyese alkotja a műsort: Dmitrij Sosztakovics ritkán hallható tizenöt kvartettje csendül fel a fesztivál keretén belül.
A 2017-ben alakult Szigeti Quartetben páratlan muzsikusok találtak egymásra. Primáriusuk, Nagao Haruka számos nemzetközi díj nyerteseként 2016 óta a Magyar Állami Operaház koncertmestere. A két belső szólam képviselője Stankowsky Nóra, az Operaház szólamvezetője, valamint Ludmány Dénes, a Nemzeti Filharmonikusok brácsása. Csellistájuk, Rózsa Richárd a MÁV Szimfonikusok szólócsellistája. Az együttes olyan művészekkel játszott már, mint Lencsés Lajos, Gustav Rivinius, Konrád György vagy Gulyás Márta. Hazai koncertjeik mellett több alkalommal felléptek már Németországban, Japánban és Törökországban.

Műsor:

Sosztakovics: F-dúr vonósnégyes no.3
f-moll vonósnégyes no.11

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel