Program


Branka Trió: Félig Egészen, feat. Mesi Trió

Branka Trió: Félig Egészen, feat. Mesi Trió

Minden koncert más és más, hiszen a meghívott művészekkel új színek kerülnek bele a Trió hangzásvilágába, zenei gondolatiságába, valamint jelenlétükkel újabb perspektívák nyílnak a zenében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 18. péntek, 20:00

Branka Trio feat. Guessous Mesi Trió
Félig-egészen

A “ Félig-egészen” a Branka Trio zenei projektje, melynek címe és gondolata Branka már-már szállóigévé vált mondatából származik: “Apukám szerb, anyukám magyar, ezért én félig szerb, félig magyar vagyok, de inkább úgy érzem, egészen szerb és egészen magyar.” E gondolatiságot követve a projekt célja, hogy hidat képezzen és megtalálja a vékony határmezsgyét a zenén keresztül olyan látszólag egymástól távol álló fogalmak, mint régi-új, hagyományos-modern, ismert-ismeretlen, fél-egész, egység-kettősség, vagy két különböző kultúra, két földrajzi pont között. Minden koncert más és más, hiszen a meghívott művészekkel új színek kerülnek bele a Trió hangzásvilágába, zenei gondolatiságába, valamint jelenlétükkel újabb perspektívák nyílnak a zenében.

A második eseményen a Trio vendége Guessous Majda Mária "Mesi", aki magyar-marokkói származása révén hozza magával a "félig-egészen" gondolatiságát, ám művészetének legfőbb inspirációja a török népzene valamint ennek a magyar népzenével való összefonódása. A koncerten a dallamokon keresztül összekapcsolódik a Kárpát-medence, a Balkán és Anatólia csodálatos zenei világa.

Közreműködők:

Branka Trio:
Básits Branka - ének
Wertetics Szlobodán - harmonika
György Mihály - gitár

Guessous Mesi Trió:
Guessous Majda Mária - ének, baglama
Barvich Iván - kaval, ney, tárogató, tamburabrácsa, riq
Boros Gerzson Dávid - darbuka, bendir, csörgők


Belépés érvényes belépőjegy mellett, érvényes védettségi igazolvány felmutatásával lehetséges.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel