Program


Break it UP Fesztivál - Szombati napijegy

Break it UP Fesztivál - Szombati napijegy

Az UP Újpesti Rendezvénytér egy egyedülálló, nemzetközi fesztiválnak ad otthont, ahol hatalmas show-nak lehetünk részesei.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 3. szombat

Nemzetközi break és hip-hop fesztivál és verseny

Európa legkiválóbb break és hip-hop táncosai mérkőznek meg egymással augusztus 2-án és 3-án az első alkalommal megrendezett Break it UP fesztiválon!A verseny mellett Dj-, és harcművészeti bemutató, graffiti verseny és akrobatikus kosárlabda bemutató is várja a látogatókat, esténként pedig fergeteges koncertek. A fesztiválnak az UP Újpesti Rendezvénytér ad otthont.

Az UP Újpesti Rendezvénytér egy egyedülálló, nemzetközi fesztiválnak ad otthont, ahol hatalmas show-nak lehetünk részesei. Fedezzük fel együtt a break és a hip-hop világát, élvezzük a Face Team Akrobatikus Kosárlabda csapat lélegzetelállító mozdulatait! A verseny ideje alatt a lemezjátszóknál DJ Jasty és DJ Deez gondoskodnak a hangulatról, Szénási Gergely Zoltán háromszoros karate világbajnok és csapata pedig harcművészeti bemutatóval készül elkápráztatni a látogatókat. A színházteremben Európa kiváló break és hip-hop táncosai mérk̋znek meg a díjakért, miközben a teraszon megrendezésre kerül egy országos graffiti verseny is. Az estek megkoronázásaként pénteken a Hősök, szombaton pedig MGBility és az NKS (Nem Közölt Sáv) gondoskodnak a hangulatról és a dallamokról.

A break tánc napjaink legdinamikusabban fejlődő akrobatikus elemeket tartalmazó táncstílusa. A hetvenes évek Amerikájában alakult ki, azon belül is elsősorban New Yorkban. Hazánkban a nyolcvanas évek közepén robbant be a köztudatba a breaking. A kétezres évekhez közeledve, két magyar csapat (Suicidal Lifestyle, Enemy Squad) írta be magát a break történelembe és megnyerték a legnagyobb világversenyeket.

Az elmúlt években, több ízben is történelmet írt! 2008-tól a szertornászok vettek át elemeket a break táncból, melyet a legnehezebb pontszámmal jutalmaz a zsűri. 2018-ban az első táncstílus lett, ami szerepelt az ifjúsági olimpiai játékokon. Magyar oldalról Török Enikő (Csepke) képviselte hazánkat, aki idén a versenyzők sorát színesíti majd a fesztiválon. Manapság nem csupán a videóklipekben láthatunk breaktáncosokat! Őket hívják artistaként a világ leghíresebb cirkuszaiba vagy akár előadóként neves színházi darabokba. A 2024-és felnőtt nyári olimpián, Párizsban tervezik először bemutatni önálló sportágként. Ez a táncstílus nagy utat járt be és napjaink egyik legszínesebb kulturális életével büszkélkedhet, amely elterjedt az egész világon. Az UP Újpesti Rendezvénytér így vállalta a kihívást és egy erős nemzetközi mezőnyt sorakoztat fel, hogy elkápráztassák a közönséget.

Az UP Újpesti Rendezvénytér teraszán csapnak össze a magyar utcaművészek feltörekvő tehetségei az Allcaps kollektíva szervezésében, akiknek fő célkitűzése a magyar graffiti közösség építése és a fiatal kezdők támogatása! A klasszikus amerikai graffiti gyökerei egészen a 70-es évekig nyúlnak vissza. New York falai és metrószerelvényei a fiatal graffitisek hirdetőfelületeivé, versengési színtereivé váltak. Mára a graffiti bevette a galériákat, múzeumokat is, de továbbra is zajlik a versengés az utcákon.

Az esemény programja a Break it UP Facebook oldalán:https://www.facebook.com/events/2042670129369807/

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel