Program


Caravaggio - szenvedélyes művészete

Caravaggio - szenvedélyes művészete

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 12. csütörtök, 17:30

Az előadás az egyetemes festészettörténet egyik legnagyobb újítójának művészetét ismerteti. Caravaggio (1571–1610) szenvedélyes élete és festészete egymásra épült, egymást kiegészítette. Az előadás arra igyekszik választ találni, hogy mik voltak azok a különleges újítások amelyekkel Caravaggio döntő módon megváltoztatta a festészet további fejlődését.
Gimesy Péter művészettörténész-filozófus "Nagymesterek életművei" című vetített képes előadássorozatának I. része.
 
Belépőjegy: (Bérletek és kedvezményes jegyek kizárólag a jegypénztárban vásárolhatóak.)
Felnőtt bérlet (6 alkalmas): 7.800 Ft
Diák bérlet (6 alkalmas): 4.800 Ft
Felnőtt szólójegy: 1.500 Ft
Diák szólójegy: 1.000 Ft

Ajánlatunk


A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Ajánló


A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál,…

A Pesti Magyar Színház igazi világsikerrel köszönti az áprilist. A Jászai Mari-díjas Szente Vajk rendezésében érkezik az Oliver! című musical…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!Készítette: NeoSoft
Fel