Program


Chicago - Vörösmarty Színház

Chicago - Vörösmarty Színház

Minden idők legsikeresebb Broadway musicalje a Vörösmarty Színház élőzenekaros, lebilincselő előadásában, a világhírű férfi szoprán, Vásáry André közreműködésével!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Chicago
Vörösmarty Színház
zenés előadás

A történet szerint Roxie Hart egy nap besokall, be akarja fejezni viszonyát és hidegvérrel lelövi szeretőjét, majd férjét falazásra kéri. A halálbüntetés elől a börtönőr, Morton mama segítségével próbál elmenekülni, még pedig úgy, hogy megszerzi magának az ördögien fondorlatos sztárügyvédet, Billy Flynnt. Az ügyvéd a címlapokon próbálja meg tisztára mosni Roxiet, akiból igazi sztárt csinál, hogy elnyerje a közvélemény tetszését. Ehhez azonban a férjgyilkosok királynőjének, a kettős gyilkosságért ülő Velma Kellynek is lesz egy-két szava…

Az előadás hossza 175 perc két részben.

Főbb szereplők:
Varga Gabriella, Kiss Diána Magdolna, Sághy Tamás, Krisztik Csaba, Vásáry André, Váradi Eszter Sára
 
Rendező-koreográfus: Horváth Csaba

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel