Program


Classic is cool

Classic is cool

– “Úgy gondolod, hogy egy kastély csak unalmas lehet?” – “Bebizonyítjuk, hogy nem!” – “Nem hiszed?” – “Nézd meg Te magad!” Idén novembertől minden hónapban különleges programokkal várunk a Gödöllői Királyi Kastélyban.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 16. vasárnap, 16:00

Találkozhatsz a kedvenceddel, beszélgethettek, fotózkodhattok, együtt bulizhattok. Az egész estés programok során énekesek, zenészek, színészek, bloggerek, youtuberek lesznek a vendégeink, Ők fogják bemutatni Nektek a kastélyt, ahogy ők látják, majd interaktív beszélgetést folytatnak a közönséggel a program fő helyszínén a Lovardában. További részletekért keresd a folyamatosan frissülő honlapunkat, és kövess minket facebookon.

2018.11 22.: Geryvel és UborCrafttal (youtuber/influencert srácok)

Program időtartama: 16.00-18.00

Érkezés a főbejárat felől, fotózási lehetőség a 3D felirattal

16.00 – A program egy rövid tárlatvezetéssel kezdődik  a Gödöllői Királyi Kastély dísztermében, ezután közös átvonulás a Lovardába.

A jegyár tartalmazza az üdítőt és a snacket.

Következő program: Közönségtalálkozó 12.15 Musically témában "sztárvendégek" nevei hamarosan.

A Classic is cool sorozat minden hónapban 1 rendezvénnyel fog jelentkezni.

Ajánlatunk


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel