Program


Clayton–Hamilton Jazz Orchestra: Jazz Power & Soul Feat. Radics Gigi, René Marie és Akiko Tsuruga

Clayton–Hamilton Jazz Orchestra: Jazz Power & Soul Feat. Radics Gigi, René Marie és Akiko Tsuruga

Már a közreműködők névsorát olvasva is biztosak lehetünk abban, hogy izgalmas est elé nézünk. Minden okunk megvan rá, hogy legendásnak nevezzük az 1985-ben alakult Clayton-Hamilton Jazz Orchestrát, amelynek Müpába érkezésére évek óta vártunk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 11. péntek, 20:00

Valójában a koncertprogram adja az igazi különlegességet, hiszen új, erre a turnéra írt szerzemények kerülnek terítékre, a három kivételes vendéggel együtt pedig csak ezen az estén lesznek hallhatók.
Nincs a jazz világában még egy nagyzenekar, amelynek évtizedeken át három vezetője lett volna. Ennek a 19 tagú együttesnek John Clayton nagybőgős, zeneszerző, Jeff Hamilton dobos, valamint 2020-ban bekövetkezett haláláig Jeff Clayton szaxofonos egyaránt meghatározta művészi irányvonalát. Hamilton rendszeresen dolgozott Oscar Petersonnal és Ray Brownnal, John Clayton pedig Count Basie zenekarát erősítette, valamint neki köszönhetők a big band sokszínű és csupa meglepetéssel szolgáló hangszerelései.
És mit keres mindjárt három hölgy a vendégek sorában? A japán orgonista, Akiko Tsuruga játéka maga ad választ arra, hogyan tud párbeszédbe elegyedni ez az eleve egy zenekarral felérő instrumentum egy big banddel. René Marie mindig ellentmondásos személyiség volt, aki a nők jogainak tiszteletben tartásáért harcolt, sokszor kegyetlenül szókimondó módon. Művészetében azonban az öröm hangja éppúgy megfér a keserűségé mellett, mint az elmélkedésé mellett a pajkosságé. A Müpa közönsége számára külön izgalmakat rejt Radics Gigi, a hazai pop- és souldíva fellépése, akit kifejezetten erre az estre invitál a színpadra a CHJO. Így találkoznak és fonódnak egybe a maszkulin és feminin erővonalak, erőteljes, mégis lélekkel teli hangzatokat alkotva.

A Jazzlegendák kiemelt támogatója a Lexus.

Ajánlatunk


“Mindenkinek jár egy kis Álom luxuskivitelben” – így szólt a zenekar kezdeti mottója.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre: 2021. szeptember 10-11-12-én bemutatja az Aranyoskám (Tootsie) című musicalt, Szirtes Tamás rendezésében. A musical a Broadway-bemutató után először a Madách Színházban kerül színre, non-replica változatban, vagyis saját rendezői koncepcióval, díszlettel, jelmezzel és koreográfiával.

Ajánló


Gigászok találkozása! Enrique Iglesias koncert az MVM Dome-ban Csak egyetlen koncert Budapesten!

Július 29-én és 30-án a világ operarepertoárjának egyik legsikeresebb darabja, Giuseppe Verdi La Traviatája a nemzetközi hírű Macerata Opera Festivállal…

Hányszor kívánjuk: bárcsak kedves halottaink újra velünk lehetnének! De vajon mi lenne, ha ez valóban megtörténne? Vérbeli komédia remek szereposztásban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!


Készítette: NeoSoft
Fel