Program


Csak a szívemet - Szirtes Edina Mókus és zenekara Vendég: Szinetár Dóra

Csak a szívemet - Szirtes Edina Mókus és zenekara Vendég: Szinetár Dóra

Műsoron a legkedvesebb dalaink, melyen együtt nevelkedtünk fel ebben a kicsiny Hazában, amik formáltak olyan emberré amilyenek vagyunk, amiket olyan sokszor sírtunk végig vigaszt lelve bennük, vagy épp erőt adtak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 1. szerda, 19:00

CSAK A SZÍVEMET
Szirtes Edina Mókus estje
Vendég: Szinetár Dóra

Szemet becsukni, szívet kinyitni, és elkezdődhet az a valami, ami tényleg az, aminek lennie kell… Amiért egy aprócska filléres emlékbe beleborzong az egész testünk, amiért képtelenek vagyunk kidobni azt, pedig a kívülállóknak teljesen értéktelennek tűnik. Ezért vagyunk egymásnak mi emberek, hogy emlékeztessünk.
Legyünk őrzők, belül állók, érzők, hallgatók, befogadók… Ehhez a Muzsika eszköz, alibi, gyógyír, be-ki vagy átvezető… a lényeg, hogy egymással lehetünk és osztozhatunk!

Az esten egy klasszikus vonós kvintett egy ütőhangszer és egy zongora szolgálja és egészíti ki egymást.
A koncerten Szinetár Dóra kedvenc dalai, és Szirtes Edina Mókus legfontosabb vers megzenésítései szólalnak meg.

Közreműködők:
Szirtes Edina Mókus - hegedű
Kertész Endre - cselló
Haraszti Krisztina - brácsa
Hegyaljai-Boros Zoltán - brácsa
Csonka Gábor - hegedű
Dés András - ütőhangszerek

Ajánlatunk


Vagyis: Kelet-Európa vs. Nyugat-Európa, egy multikulti családba préselve, akik a szeretet ünnepén épp a szeretetért harcolnak, ami váratlan helyekről, ne adj’ Isten migránsokon keresztül is megérkezhet…

Milyen szerepet játszik az életünkben az alkohol? A 1,5 ezrelék különleges alkotófolyamatból születik, a valóságból építkezik a közösségi színház és a részvételi film kutatómódszereivel. Miért iszunk? Mikor iszunk? Mit fed el, és mit hoz a felszínre az alkohol? Miként tabusítjuk ezt a témát a magyar társadalomban?  Professzionális színészek helyett hétköznapi emberek állnak a színpadon, a személyes történeteiket osztják meg. Így vizsgáljuk velük közösen az alkoholfogyasztás különböző aspektusait és dilemmáit, nyomába eredünk azoknak a hiányoknak, melyek mögötte húzódnak. 

Ajánló


Pörgős vígjáték, ami egy percre sem engedi elkalandozni a nézőt.

Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel