Program


CSÁÓ - Stefanovics Angéla körberajzolja magát

CSÁÓ - Stefanovics Angéla körberajzolja magát

Az előadás pont olyan vagány, mint a címe, és Stefanovics Angéla nem is igazán színésznő benne, inkább ő maga a darab, a kezdet és a végkifejlet.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 21. szombat, 20:30

FÜGE Produkció és a  Titkos Társulat előadása

Az előadás pont olyan vagány, mint a címe, és Stefanovics Angéla nem is igazán színésznő benne, inkább ő maga a darab, a kezdet és a végkifejlet.
A lényegében eszköztelen előadást úgy lakja be, mint más a gazdagon berendezett villáját. Egy kanapé, egy asztal, pár saját ruhadarab, villanykapcsolók, meg nem utolsó sorban a saját teste, ahogy azzal bánik, a hanyagul elegáns mozdulatai mind azt az illúziót keltik, mintha egy szélesvásznú filmbe kerültünk volna bele... (Artner Sisso - szinhaz.net)

Réges régen egy távoli tisztáson egy anya egyszarvú életet adott a kicsinyeinek. Ugyanúgy ahogy a többi anya is tette az idők kezdete óta a kicsik közt volt egy akinek fehér szőre és pici fehér szarva volt. Úgy hívták Uniko. Senki se tudta miért, de ennek a kis egyszarvúnak különleges ereje volt. Akármerre járt képes volt minden élőlényt gondtalanná és boldoggá tenni...

Színészek:
Stefanovics Angéla
Szabó Zola

Projektvezető: Magasi Dalma
Konzultáns: Veronika Keresztesová és Téri Gáspár
Rendezte: Kárpáti Péter

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel