Program


Csárdáskirálynő - Kálmán Imre, Békeffi István

Csárdáskirálynő - Kálmán Imre, Békeffi István

A minden idők legjobban megírt, legtöbbet bemutatott és legtöbbször előadott operettje 1915-ben lenyűgözte a bécsi és budapesti közönséget, népszerűsége azóta töretlen.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 20. vasárnap, 15:00

Kálmán Imre – Békeffi István: CSÁRDÁSKIRÁLYNŐ
nagyoperett 3 felvonásban

Éljen a szerelem! Ez volt Kálmán Imre legnépszerűbb operettjének eredeti címe, melynek minden dala sláger lett: A lyányok, a lyánok, Túl az Óperencián, Álom-álom, Te rongyos élet, Az asszony összetör! Hajmási Péter, Hajmási Pál…, Jaj, cica, eszem azt a…, Emlékszel még, Húzzad csak kivilágos virradatig, Szilvia belépője stb.

A minden idők legjobban megírt, legtöbbet bemutatott és legtöbbször előadott operettje 1915-ben lenyűgözte a bécsi és budapesti közönséget, népszerűsége azóta töretlen.

Szereplők:
Kalocsai Zsuzsa, Harsányi Gábor, Egyházi Géza, Fogarassy Bernadett, Czető Roland, Tunyogi Bernadett, Gyurity István, Faragó András/Benkóczy Zoltán, Benedek Gyula, Pálfai Péter, Egri László, Bodrogi Attila valamint a színház tánc- és énekkara.

Kísér a színház zenekara Bíró Attila vezetésével.

Rendező: Halasi Imre

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel