Program


Császármorzsa - Főpróba

Császármorzsa - Főpróba

Ideális színházi felállás: hét nő és egyetlen férfi egy stúdió előadásban. Gyurkovics Tibor szarkasztikus humorral átitatott írásai: egyben világjobbítási törekvései. A Császármorzsa ízig-vérig kortárs darab, szociológiai pontosságú groteszk „látlelet”, egy elidegenített világról. Mit akarnak a nők?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 3. csütörtök, 11:00

Gyurkovics Tibor: Császármorzsa Főpróba
abszurd tragikomédia két részben

Ideális színházi felállás: hét nő és egyetlen férfi egy stúdió előadásban. Gyurkovics Tibor szarkasztikus humorral átitatott írásai: egyben világjobbítási törekvései. A Császármorzsa ízig-vérig kortárs darab, szociológiai pontosságú groteszk „látlelet”, egy elidegenített világról. Mit akarnak a nők? Mit akar ez a felbőszült, gyilkolástól sem visszariadó baccháns-gyülekezet karácsony estéjén? Azt, amit mindenki: azt a megváltást, melyet csak a szeretet képes közvetíteni és beteljesíteni. A valakihez tartozást, valaki figyelmének a birtoklását. A darab egy olyan felettes szeretetről beszél, amelyre a legaktuálisabban van most szükségünk. És persze, nehezebb pillanatokban nem árt, ha tudjuk Isten telefonszámát!...


Szereplők:
Tomi........... JÁNOSI DÁVID
Kati............ NEMES WANDA
Mária.......... ESZTERGÁLYOS CECÍLIA
Nóra........... SZABÓ ZSUZSA
Zsuzsa....... TORDAI TERI
Ági............. TIMKÓ ESZTER
Csilla.......... KONCZ ANDREA
Anna.......... OROSZ CSENGE

Díszlet-, jelmeztervező: BERG GLÓRIA
Dramaturg: BÁRTFAY RITA
Ügyelő: LEZÓ ÁDÁM
Súgó: RUMÁN CINTIA
A rendező munkatársa: SZELŐCZEY DÓRA
Rendező: Dörner György

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel