Program


CSEH TAMÁS EST

CSEH TAMÁS EST

zenés est
Frissfoto Kft. előadása
esőnap: augusztus 26. vasárnap
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 25. szombat, 20:30

Az alkotók a Cseh Tamás-életmű legfontosabb dalait szeretnék visszahozni a közönségnek egy újragondolt műsorral és új fellépőkkel kiegészülve. Hrutka Róbert sajátos hangszerelésével, neves színművészek előadásában hangoznak el a Bereményi Géza, Másik János, Novák János és Cseh Tamás által megírt dalok.

Közreműködik:
Udvaros Dorottya
Für Anikó
Nagy-Kálózy Eszter
Nagy Dániel Viktor
Szegezdi Róbert
Kállóy Molnár Péter

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel