Program


Csengő-Bongó királyság

Csengő-Bongó királyság

Harsányi Gábor: Csengő - Bongó királyság
-zenés mesejáték-
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 3. vasárnap, 10:30


Hol volt, hol nem volt. Túl a kerek erdőn, túl az üveghegyen, volt egy ország Csengő - Bongó királyság, amely éppen ünnepelte kis királyfija születésnapját. Azért hívták Csengő-Bongónak, mert mindig csengett bongott az ének, az emberek dalolva éltek. Daloltak a fiatalok, daloltak a vének, boldogságban éltek a népek. Ám egy napon setét felhő tolult az égre és megjelent a Rettenetes - Rettentő, Átvette a hatalmat, varázserejével leigázta Csengő - Bongó népét és magához rendelte Alvezérét. - Mond el mindenkinek, hogy Csengő - Bongó Királyságban örökre némuljon el a dal. Aki énekelni próbál az halálnak halálával hal. Neked kell betartani a rendet. - Így éltek majd tíz évig Mindenki rettegett - amíg a királyfi felcseperedett!!!

Szereposztás:

Csengő - Bongó Király....................Egri László/Fogarassy András
Zengő - Bongó Királyfi....................Budai Márton Zoltán/ Czető Ádám
Bohóc...........................................Vinyarszky János
Nagyvezér......................................Lénárt László/ Kelemen Ákos
Nagyvezérné.................................Szabó Zsuzsa
Boróka és Tilinkó hercegnő.............Pászti Viki/ Czető Zsanett
Csupafül hercegnő.........................Valu Rebeka/Pintér Dorina

Rendező: Harsányi Gábor
Díszlettervező: Halász G. Péter
Zene: Rossa László

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

Ajánló


Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem…

A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus,…

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel