Program


Cserna Kristóf * Janik Levente * Temesi Blanka közös koncertje

Cserna Kristóf * Janik Levente * Temesi Blanka közös koncertje

A IV. Szabad A Színpad tehetségkutató egyéni előadóinak közös estje

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 24. szerda, 20:00

Cserna Kristóf:
Cserna Kristóf másfél éve kezdett dalokat írni, nagy hatással vannak rám a mindennapok, az élet eseményei. Zenéi mindenkinek szólnak, akik megszólítva érzik magukat a szövegek és dallamok által. Ha tud valamit adni magából, a zenéi által boldoggá tudja tenni az embereket, akkor én is boldog embernek mondhatja magát

Janik Levente:
Zenéi egyszerűek, de nem a megszokott módon strukturáltak. Egy-egy történetet elmesélő, érzéseket megragadó, szövegcentrikus hangulatzene, amellyel szeretné kiszakítani az embereket a szürke hétköznapokból. Célja valami olyat alkotni, amivel elgondolkodtatja az embereket.

Temesi Blanka 2020 óta ír dalokat saját szorongásairól, szívfájdalmáról. Gitáron, ukulelén és zongorán kíséri magát. Nagy hatással van rá az Elefánt és a Kispál és a borz. 2024-ben új dalokkal érkezik, amiket eddig csak élőben lehetett hallani tőle.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Sziasztok, megint én vagyok az, Guszti!

Ajánló


Két generáció és két világnézet kóstolgatja egymást igen szellemesen, és hamarosan kiderül: mindenkinek kapaszkodnia kell, ha tartani akarja az iramot.

A szabadságharc hőse, Baráznay Ignácz tisztázatlan halála után negyven évvel leánya, Amália egy különös transzcendens utazás alkalmával visszakerül 1848-ba

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!Készítette: NeoSoft
Fel