Program


Törlés másként - Művészeti foglalkozás Csernus Tibor kiállításában

Törlés másként - Művészeti foglalkozás Csernus Tibor kiállításában

Amikor rajzolunk, szeretünk minden részletben biztosak lenni, hogy úgy kerül a papírra, ahogy mi szeretnénk. Alaposan kiválasztjuk a legmegfelelőbb színeket, pontosan próbáljuk megrajzolni a formákat. De mi történik, ha visz az anyag magával?
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 13. vasárnap, 15:00

Ha nem tudok minden részlet felett uralkodni? Ha a színek keverednek, a formákat nem rárajzoljuk, hanem a színekből visszakaparjuk. 

A kiállításban számos izgalmas alkotással találkozunk, az örökösen kereső-kísérletező Csernus Tibor életművének korai szakaszában alkotott képeiből inspirálódunk. Zsírkréta segítségével egyedi alkotásokat hozunk létre, nem hagyományos módon. 

A kiállításhoz kapcsolódó foglalkozások külön-külön egységet alkotnak, de akár mindegyikre be lehet kapcsolódni.  A decemberi alkalomkor ünnephez kapcsolódó alkotásokat készítünk. 

Időtartam: 90 perc

Érdemes játszós ruhában jönni!

Ajánlott korosztály: +4 - 14 éves korig.  

A foglalkozás alatt családonként 1 kísérő felnőtt 500 Ft-os jeggyel megtekintheti meg a kiállítást

 

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel