Program


DancePro DanceLab-A meztelen majom
4

DancePro DanceLab-A meztelen majom

Az előadás témája a modern társadalomban élő ember konstruált világa, amelyben az egyéni tapasztalatokon túl, a közösség által kialakított, elfogadott, ellenőrzött és betartott hiedelmek alapján tájékozódunk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 20. szerda, 19:00

DanceLab – A meztelen majom
DancePro

A DancePro című új sorozatban a magyar kortárs tánc már jól ismert és feltörekvő fiatal koreográfusainak munkái láthatóak. A sorozatban fellépő társulatok nem kötődnek színházhoz – folyton úton vannak és a világ különböző pontjain lépnek fel. Megállnak egy estére és előadásaikon beavatják a nézőket az utazásaik során megismert világokkal vagy épp azzal, ami aktuálisan körülveszi őket és a nézőket.
A sorozat szerkesztője Gera Anita, aki az előadást követően a nézőkkel beszélget.

„A tapasztalatok alapján formálódó hiedelmekkel, gondolati konstrukciókkal egy-egy emberi közösség mintegy lefedi jól-rosszul a valóságot, vagyis annyit fogunk fel a valóságból, amennyit a hiedelmeink közvetítenek.” (Csányi Vilmos: Íme az ember)

Gera Anita/DanceLab az X,Y,Z és az Image koreográfiák után most a Meztelen majom című új produkcióval készül. Érdeklődése fókuszában  a pandémia lezárulásával szintén egy szociológiai téma került. Az előadás témája a modern társadalomban élő ember konstruált világa, amelyben az egyéni tapasztalatokon túl, a közösség által kialakított, elfogadott, ellenőrzött és betartott hiedelmek alapján tájékozódunk.

Időtartam: 80 perc, szünet nélkül

Ajánlatunk


Színházat kínálunk. De tánccal kiegészülő zenés színházi játékunkban egy szokványos színházi előadásnál jóval nagyobb hangsúlyt kap a zene.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


M. M. u. 80-ban az X bolygón az egértársadalom élete veszélyben forog. Az Intermouse rég visszavonult aduásza, Nick Grabowski az…

Michelle Kholos Brooks – Kelly Younger: KALAMAZOO (Orlai Produkció)

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel