Program


DEBRECEN VÁROS BORAI- MÉSZÁROS BORHÁZ

DEBRECEN VÁROS BORAI- MÉSZÁROS BORHÁZ

Exkluzív borkóstolók keretében megkóstolhatjuk Debrecen Város Borait, illetve a nyertes pincészetek borászaival is találkozhatunk (védettségi igazolvány kötelező). Az előző évtizedek két talán legizgalmasabb nyári szabadtéri programjának fúziója, a Debreceni Bor-és Jazznapok osztatlan közönségsikert arat Debrecenben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 6. péntek, 17:00

Exkluzív borkóstolók keretében megkóstolhatjuk Debrecen Város Borait, illetve a nyertes pincészetek borászaival is találkozhatunk (védettségi igazolvány kötelező). Az előző évtizedek két talán legizgalmasabb nyári szabadtéri programjának fúziója, a Debreceni Bor-és Jazznapok osztatlan közönségsikert arat Debrecenben. A Nagyerdő megújult környezetében, a Békás-tó partján született újjá a legrégebbi folyamatosan működő hazai jazzfesztivál, (az első 1972-ben volt) és a Borkarnevál (az első 2000-ben volt) együttes megrendezéséből a Debreceni Bor-és Jazznapok, amely 2015 óta a hazai gasztrokulturális programkínálat élvonalát képviseli.

A borbemutatón való részvétel külön jegyvásárláshoz kötött.

A Mészáros Borház képviseletében Mészáros Péter borász, tulajdonos lesz vendégünk a Békás-tó partján!
A 120 éves családi pince számos díjjal büszkélkedhet, többek között 2016-ban Mészáros Pál lett az év bortermelője, 2012-ben pedig az év pincészete díjat is elnyerte!
Ha kíváncsiak vagytok, bővebben hallhattok még a borászatról, borokról a tulajdonostól!
A borbemutatón való részvétel külön jegyvásárláshoz kötött.
Belépőjegyek már KIZÁRÓLAG A HELYSZÍNEN, az Aquaticum felőli jegypénztárban vásárolhatók!

A kóstolók moderátora Kovács Pál, Debreceni Borozó felelős lapkiadója, a Borászok Barátja 2019 díj nyertese.
Az egyes borbemutatók 60-80 percig tartanak, a borászatok 6 féle borának kóstolásával.
Az egyes bemutatókon legfeljebb 25 fő vehet részt.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel