Program


DENIZ 15 - Jubileumi nagykoncert

DENIZ 15 - Jubileumi nagykoncert

Március 28-án szombat este megpróbálkozunk a lehetetlennel és az elmúlt 15 évet összefoglaljuk egy különleges jubileumi koncertbe.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 11. péntek, 22:00

DENIZ 15 - Jubileumi nagykoncert

Az első dalaim 15 évvel ezelőtt jelentek meg. Ezt a kerek jubileumot hol máshol ünnepelhetnénk meg mint a kedvenc fővárosi klubbunkban, az Akváriumban. Ha ott voltál a 10 éves szülinapon amit szintén itt tartottunk, akkor kötelező velünk lenned újra. Ha 5 éve lemaradtál, akkor pedig még inkább. Március 28-án szombat este megpróbálkozunk a lehetetlennel és az elmúlt 15 évet összefoglaljuk egy különleges jubileumi koncertbe.

Ajánlatunk


Tartson velünk egy igazi házibuliba!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel