Program


DEPRESSZIÓ

DEPRESSZIÓ

Depresszió - Nyárindító koncert a Barba Negra Trackben

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 17. szombat, 18:00

2014 október elsején került a boltokba a Depresszió új lemeze, ami az előrendeléseknek köszönhetően már a megjelenés napján Aranylemez státuszt ért el, és a Mahasz lista első helyén nyitott. Ezt követően turnéra indult a zenekar, és a legtöbb állomáson telt ház előtt mutatta be A folyamat zajlik... című albumot. Az országjárás zárásaként a Barba Negrában tartotta hivatalos lemezbemutató koncertjét a csapat, amire minden jegy elkelt. 
Június 19-én szabadtéren is bemutatja friss lemezét a zenekar a Barba Negra Trackben, és ez lesz egyben a Depresszió hivatalos nyárindító koncertje is.

Kezdési időpontok:

19:00: Kapunyitás
19:30: vendég: Phoenix zenekar
20:25: Depresszió zenekar

Ajánlatunk


A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál, a hangversenyek előadói Liszt-díjas, Érdemes Művész és Junior Príma-díjas orgonaművészek, illetve elismert operaénekesek és hangszeres művészek, akiknek a közreműködése garantálja az előadások magas színvonalát.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel