Program


DÉS László koncert - Mi vagyunk a Grund!

DÉS László koncert - Mi vagyunk a Grund!

Dés László koncertje 2018. december 29-én az Arénában garantált szórakozást nyújt a színház, a filmzene és a musical rajongóknak is.
A koncert szervezője a broadway.hu

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 29. szombat, 20:00

Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, ami teljesen megváltoztatta a róla kialakított képet. Kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat. Koncertturnéjával hatalmas sikerrel járta körbe az országot.

Hamarosan megjelenik új lemeze vadonatúj dalaival, és ez ad alkalmat egy nagy, ősbemutató koncertre a Papp László Budapest Sportarénában 2018. december 29-én. A koncert címadója nem véletlenül a „Mi vagyunk a Grund!”. Ezen a nagyszabású előadáson az új dalok mellett sorra felcsendülnek Dés László musicaljeinek, A dzsungel könyve, a Sose halunk meg, a Valahol Európában és A Pál utcai fiúk népszerű számai. Ez utóbbi emblematikus dala a „Mi vagyunk a Grund!”. Erre az alkalomra vendégeket is hív a maestro, hogy minél hitelesebben szólaljanak meg a zenés játékok dalai.

És persze nem maradnak el a nagy Dés slágerek sem, A vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, Nagy utazás, Legyen úgy. Természetesen ezen az estén is hallhatjuk Dés virtuóz és lírai szaxofonjátékát is. Dés László nagyszerű muzsikus társai a legjobb koncertzenészek közül valók. S hogy a hatás még teljesebb legyen, a dalok tolmácsolásában közreműködik a Budafoki Dohnányi Zenekar vonós együttese is. Nem mindennapi zenei élmény várható 2018. december 29-én az Arénában. Remélhetőleg a koncert végére mindnyájan úgy érezzük, hogy Mi vagyunk a Grund!

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Bartos Erika nagysikerű mesesorozatának epizódjaiból Nagy Orsolya készít színházunk számára színpadi forgatókönyvet. Az óvodás korú nézőinknek szánt előadást a Kolibri Fészekben Andrusko Marcella rendezi.

Ajánló


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel