Program


Dés László koncertje, Vendég: Básti Juli, Nagy Ervin
2

Dés László koncertje, Vendég: Básti Juli, Nagy Ervin

Dés László ezen a koncerten az eddigi turnéinak anyagából válogatja legismertebb dalait. De természetesen elhangzik néhány szám Éjféli járat című legutóbbi lemezéről is. Dés László vendégei ezúttal színművészek: Básti Juli és Nagy Ervin.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 24. kedd, 19:00

DÉS LÁSZLÓ KONCERTJE

A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, népszerű dalok és jazzlemezek sora fűződik nevéhez. Ki ne ismerné a nagy Dés-slágereket: Nagy utazás, Vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, A zene az kell, Legyen úgy!, Mi vagyunk a grund! - és még sorolhatnánk.

Dés László a kiváló színésznővel, Básti Julival a múltban nagyon sokat dolgozott már együtt. A közös munka a Hallgass kicsit című lemezzel kezdődött 1987-ben, majd a legendás Férfi és Nő produkcióval járták végig az ország nagy koncertszínpadait. A másik meghívott Nagy Ervin, aki először lép fel Déssel. Nagy Ervin amellett, hogy fantasztikus színész, igen muzikális, és nagyszerűen énekel. Dés Lászlót ezúttal is kitűnő muzsikusokból álló remek zenekar kiséri. Ismét izgalmas, nem mindennapi zenei élmény várható!

Közreműködők
ütőhangszerek: Horváth Kornél
gitár: Sipeki Zoltán
basszusgitár: Boros Attila
dobok: Gyenge Lajos
billentyűs hangszerek: Sebestyén Áron
vokál: Óvári Éva, Péter Barbara

Ajánlatunk


Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye, akik egyébként soha nem ülnének le egymással. Történeteikben a reália keveredik a mindennapi abszurddal, a dráma a tragikomédiával. Egy ilyen kétórás gyűlésen megtörténhet minden, ami csak elképzelhető, és az is, ami nem.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel