Program


Desdemonium - IN-PACT

Desdemonium - IN-PACT

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 6. csütörtök, 19:00

Könnyebb feladni magunkat és mások alapvetései szerint élni, vagy megéri küzdeni identitásunkért? Tényleg a saját értékrendszerünk szerint élünk, vagy nem is tudatosítjuk, hogy mások életéhez alakítjuk a miénket?


Az alkotók, egy operaénekes és egy táncművész, egyedülálló duójukban Rossini Othello című operájából Desdemona karakterét ragadják ki és illesztik be a mai korba.


„... Mónika táncol, énekel, sűrű-szövésű, mélyre hatoló hangjával csábít, szenved, varázsol... küzd a mindnyájunkbanbenne rejlő Desdemonáért… Gábor akarva-akaratlan irányító-szenvedője a cselekménynek, szó szerint hátán cipeli a történetet, segít, támogat, táncol és énekel. Kettősük megmutatja, mit hiányolunk, mitől vagyunk kiszolgáltatottak, mit keresünk örökké férfi és nő kapcsolatrendszerében…” (Irsai Péter)

 

Előadók/Alkotók: Kertész Mónika, Halász Gábor

Hárfa:Goda Sára

Elektronikus zene: Halász Gábor

Zenei részletek:GioachinoRossini, Antonio Vivaldi és FrancescoGasparini

 

Az előadás a Bethlen Téri Színház Ambíció tehetségprogramjának keretében került bemutatásra.

Külön köszönet: SÍN Kulturális Központ, Bakelit Multi Art Center

 

Az előadás hossza 50 perc.

12 éves kortól ajánlott.

 

English friendly performance

 

Figyelmeztetés: az előadásban stroboszkópot használunk, az előadás megtekintését kisgyermekek, várandósok, epilepsziások és pacemakerrel élők számára nem javasoljuk.

 

Az IN-PACT /Interdisciplinary Performing Arts Collective/ létrehozói, Kertész Mónika operaénekes és Halász Gábor táncművész-koreográfus, visszanyúlva a klasszikus kultúra gyökereihez, megteremtik az átjárást, összefonódást és fúziót az egymástól eltávolodott és jelen korunk előadóművészeti ágai között. Az IN-PACT azzal a céllal jött létre, hogy különböző műfajokat egyesítsen, melyek kiegészítik és támogatják egymást az előadói térben, hogy valami teljesen újat hozhassanak létre, ezzel minél szélesebb érdeklődési körű közönséget megérintve. A produkciókban komoly-, kortárs és elektronikus zene, élő énekhang, beszédhang, tánc-, mozgás- és színházművészet, illetve digitális audiovizuális művészet jelenik meg. A művészek célja többek között saját korlátaik feloldása, a megszokott előadó-, ésalkotóművészi közegből való kilépés, és a különbözőségek közötti párbeszéd. Inspiratív és támogató szféra létrehozásával közösségi alkotási folyamat zajlik címkék nélküli, és műfaji meghatározásokat kerülő produkciók létrehozására törekedve.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel