Program


Dévényi Ildikó - Karády est - Pécsi Harmadik Színház

Dévényi Ildikó - Karády est - Pécsi Harmadik Színház

Az országszerte, és immár a határon túl is nagy népszerűségnek örvendő Karády című zenés pódium játék erről a titokzatos és megosztó színésznőről szóló gyönyörű, megindító 2 szereplős darab. A 60 perces előadást zongorával kísért felejthetetlen Karády dalok gazdagítják.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 12. péntek, 19:00

Írta: Pivarnyik Anikó
Rendezte: Dévényi Ildikó
Szereplők: Dévényi Ildikó (Karády Katalin díjas és Kálmán Imre díjas)
Lukács Melinda (Karády Katalin díjas)
Zongora: Tóth Gábor
Asszisztens: Omódi Marianna

„Mennyi fölöslegesen cipelt batyut kellett ehhez letennie. Nem akarta észrevenni, hogy az évtizedeken át hordott terhekbe belerokkan, hogy meggörbült a háta, s a szárnyai helyén véres csonkok meredeznek. Szeretetlenség, meghurcolás, pellengérre állítás, árulás. Kőbányától New Yorkig vezetett az útja. És ez az út embert próbálón hosszú volt. Maga mögött akart hagyni mindent. Nem csak azt, ami fájt. A jót is. Színpadot, filmet, kottákat, mikrofont. Ami volt, elmúlt, már másról szól az élete. De még mindig álmodott arról, hogy a mikrofon elé lép, a közönség elnémul és énekelni kezd. Csak mikor ébren volt, valahogy nem akarta. Azt akarta, hogy hagyják őt békén! Nem hozható vissza semmi abból, ami volt. Minden megváltozott. És jó volt ez így, jól megvolt ott… a tengert, a tengerillatot, a morajlást imádta. És a csendet. Megnyugvást hozott számára.”

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas…

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!Készítette: NeoSoft
Fel