Program


Dianne Reeves / Jazzlegendák

Dianne Reeves / Jazzlegendák

Az életöröm énekesnője, a lélegzetelállítóan virtuóz Dianne Reeves hét év után tér vissza a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterembe - immár ötszörös Grammy-díjas előadóként.




 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 18. szombat, 20:00

 Ez alkalommal vadonatúj, 2017 őszén megjelenő Live in Marciac című albumáról válogat évek óta azonos partnerekből álló zenekarával. Elegancia, hitelesség, megkapó egyéniség, lenyűgöző muzikalitás és kikezdhetetlen technika - ez Dianne Reeves.
Úgy tűnik, bármibe fog, garantált sikerre számíthat. Egyedülálló teljesítmény, hogy egymást követő három albuma is Grammy-díjat kapott: az In The Moment (2000), a Sarah Vaughan előtt tisztelgő The Calling (2001) és az A Little Moonlight (2003). A negyedik elismerésre sem kellett sokat várni, a 2005-ös, George Clooney által rendezett Jó estét, jó szerencsét című film zenéjét tartalmazó korong is meggyőzte a Recording Academyt. Reeves a legkülönfélébb formációkban is magabiztos előadó: az A Little Moonlight-albumon triójával hallható, ám dolgozott már Wynton Marsalisszal és a Jazz at Lincoln Center Orchestrával, sőt a Daniel Barenboim vezette Chicagói Szimfonikus Zenekarral és a Berlini Filharmonikus Zenekarral, melyet Simon Rattle vezényelt. Az elmúlt években számos alkalommal énekelt a Fehér Házban.
Legfrissebb albumának anyagát 2016 augusztusában rögzítették a patinás Jazz in Marciac fesztiválon, egy óriási sikert aratott koncerten. Újabb müpabeli fellépése is annak ígérkezik.

Dianne Reeves: ének
Peter Martin: zongora
Romero Lubambo: gitár
Reginald Veal: bőgő
Terreon Gully: dob

Ajánlatunk


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

LEGYETEK SZERENCSÉSEK! táncszínházi előadás a Fitos Dezső társulat előadásában esőnap június 30.

Ajánló


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel