Program


Die Csárdásfürstin

Die Csárdásfürstin

Nagyoperett német nyelven / Az Operettvilág Együttes és a Soproni Petőfi Színház koprodukciója

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 9. vasárnap, 20:00

Az Operettvilág Együttes 1993-ban, több mint 20 éve alakult, és több mint 20 éve képviseli sikeresen az operett műfajt hazánkban és külföldön egyaránt. Első bemutatójuk 1993 márciusában Kálmán Imre remekműve: „ A csárdáskirálynő”  volt a Budapesti Tavaszi Fesztivál alkalmával. Az előadás az eredeti mű szakavatott tolmácsolása. A bécsi rendező Robert Herzl lendületes, remek dialógusokkal készített mesterműve. Ez az előadás nagysikerű Ausztria, Svájc és németországi szilveszteri vendégjátéka után újra szerepel az Operettvilág repertoárján. A kiváló szólisták mellett közreműködik az Operettvilág Szimfonikus Zenekara, kórus és tánckara, valamint Johan János prímás és cigányzenekara. A főszerepekben az Együttes művészeti vezetői Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor is látható.

I. helyár: 10.000 Ft / II. helyár: 8.000 Ft

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel