Program


Dr. Buda László - Mit üzen a lelked? Önismeret, önelfogadás, önfejlesztés

Dr. Buda László - Mit üzen a lelked? Önismeret, önelfogadás, önfejlesztés

Kapunyitás: 17:30
Előadás kezdete: 18:00
Előadás időtartama: 70-90 perc
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 8. szerda, 18:00

Emberként evidensnek tűnik, hogy van lelkünk: beszélünk róla, érzünk ezt-azt vele kapcsolatban. De ha jobban belemegyünk, elég nagy kérdőjel az egész… Mi a lélek és mit kezdjek vele? Mit üzen nekem és hogyan hallom meg a hangját? Mi a különbség a lélek, az elme és a személyiség között?

Legtöbben akkor kerülünk közel a lelkünkhöz, amikor a dolgok nehézzé válnak. Az élet néha próbára tesz valamennyiünket. Ilyenkor sok múlik azon, hogy hogyan állunk hozzá, miként reagálunk és mit hozunk ki végül a helyzetből. Lehet destruktívan, rombolóan és konstruktívan, építően hozzáállni.

 

Ahhoz, hogy egyre eredményesebben kezeljük az életünkben felmerülő szituációkat, szükségünk lesz a lelkünkkel való szorosabb kapcsolatra, elsősorban is önismeretre, önelfogadásra, önbizalomra, önszeretetre és arra, hogy képesek legyünk az élet leckéiből tanulni, önmagunkat folyamatosan fejlesztve, csiszolva.

Ajánlatunk


Hobo és nagyszerű zenekara a rangos jubileumhoz méltó koncerttel készül. A vadászok gyülekezőjétől a Hajtók dalán át ízig vérig rockba csomagolva Mesél az erdő 2024. február 10-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Minden évben felkérjük Gryllus Vilmost a Nótás Mikulás című előadás megtartására, amiben a tél és a téli ünnepek énekei szerepelnek, elsősorban persze Mikulás és Télapó dalai.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

A Recirquel az idei téli szezonban az évek óta telt házzal játszott Kristály felújított verziójával tér vissza. Az év végi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!Készítette: NeoSoft
Fel