Program


Dühöngő (Hétpróbás Társulat )

Dühöngő (Hétpróbás Társulat )

düh-performansz

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 12. péntek, 19:00

Dühöngő

A pozitivitás társadalmában élünk, ahol minden és mindenki árucikké válik, a negativitás, a düh, az indulat kiküszöbölendő akadályokként jelentkeznek. Az így eltagadott negatív érzelmek aztán tünetként törnek fel, amiket terápiával és gyógyszerekkel újból megpróbálunk kiiktatni. A düh-performanszban arra teszünk kísérletet, hogy minden szakmai, magánéleti, társadalmi irritációt kiadjunk magunkból. Beolvasunk, kiabálunk, törünk és zúzunk, tojással dobáljuk meg egymást, ha nem elég dühös a másik, majd paradicsomot adunk a nézőknek, hogy ők is megdobálhassanak, ha elégedetlenek velünk.

Ajánlatunk


Négy különböző karakterű barátnő találkozik egy spanyol tengerpartra tartó vonaton, hogy fiatalkori kalandjaik felidézésével megszabaduljanak a mindennapok problémáitól, és kiélvezzék nyári szabadságukat.

Különleges koncertre készül Bocskor Bíborka zenekara: a Magashegyi Underground ritkán szokott akusztikus koncerteket adni – az elmúlt évtizedek „csendesülős” hulláma őket valamiért elkerülte. a Városmajori Szabadtéri Színpad ez irányú felkérésének végül a korábbi közös szép emlékek után – kétszer adtak itt szimfonikus koncertet, 2016-ban és 2019-ben – nem tudtak ellenállni.

NOVA WORLD-CLASS ACROBATICS SHOW (esőnap: augusztus 29.)

Ajánló


Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Életük utolsó fejezetében, a…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel