Program


Dühöngő (Hétpróbás Társulat )

Dühöngő (Hétpróbás Társulat )

düh-performansz

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 12. péntek, 19:00

Dühöngő

A pozitivitás társadalmában élünk, ahol minden és mindenki árucikké válik, a negativitás, a düh, az indulat kiküszöbölendő akadályokként jelentkeznek. Az így eltagadott negatív érzelmek aztán tünetként törnek fel, amiket terápiával és gyógyszerekkel újból megpróbálunk kiiktatni. A düh-performanszban arra teszünk kísérletet, hogy minden szakmai, magánéleti, társadalmi irritációt kiadjunk magunkból. Beolvasunk, kiabálunk, törünk és zúzunk, tojással dobáljuk meg egymást, ha nem elég dühös a másik, majd paradicsomot adunk a nézőknek, hogy ők is megdobálhassanak, ha elégedetlenek velünk.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A Hagyományok Háza állandó táncház-sorozatának a Hagyományok Háza Átriuma ad otthont, minden szombaton 21 óra és hajnal 2 között. Szombat esténként itt a helyed a Hagyományok Háza táncházában, tanuld és járd velünk a táncot!

A Vabadaba egy érzés. Pontosabban sokféle érzés. A szerelem 22 árnyalata, ami 22 dalban szólal meg mostantól. Geszti Péter új koncert-estjén egykori Jazz+Az-os partnerével, Váczi Eszterrel kezd újabb zenés kalandba, hogy hol szentimentális, hol ironikus módon szóljon a szerelem csodáiról és viszontagságairól.

Ajánló


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!Készítette: NeoSoft
Fel