Program


Duna Szimfonikus Zenekar & Fourtissimo Jazz Orchestra - SZIM-FoUr-ZIÓ
2

Duna Szimfonikus Zenekar & Fourtissimo Jazz Orchestra - SZIM-FoUr-ZIÓ

A hazai zenei paletta meghatározó együtteseinek közös koncertje valódi csemege a klasszikus és a jazz muzsika kedvelőinek, mert a JAZZ az új KLASSZIKUS!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 23. csütörtök, 19:00

KÖZKÍVÁNATRA, ÚJRA! MERT EGY SZIM-FoUr-ZIÓ SOHA NEM ELÉG!

A Fourtissimo Jazz Orchestra & Duna Szimfonikus Zenekar bemutatja
SZIM-FoUr-ZIÓ – Középpontban a zene

A hazai zenei paletta meghatározó együtteseinek közös koncertje valódi csemege a klasszikus és a jazz muzsika kedvelőinek, mert a JAZZ az új KLASSZIKUS!

A Príma-díjas, és a VII. Jazzy dalverseny közönségdíjas Fourtissimo Jazz Orchestra különleges koncertre készül; a 25 éves múlttal rendelkező zenekar smooth- és fúziós jazz alkotásai és persze a 2018-as eurovíziós daluk, a “Kisnyuszi a kalapban” is új köntöst kap a méltán elismert Duna Szimfonikus Zenekar közreműködésével.

A saját művek mellett Duke Ellington, The Beatles, vagy a legendás jazztrombitás Maynard Ferguson dalainak eddig sehol sem halott feldolgozása is megszólal a koncerten, utánozhatatlan atmoszférát teremtve.

A Duna Szimfonikus Zenekar 1961 óta a barokk zenétől a 20. századi és a kortárs kompozíciókig felöleli repertoárjában az európai zenetörténet valamennyi stíluskorszakát.

A zenekar a Belváros szívében található patinás Duna Palota rezidens együttese, ahol egy évadban három bérleti sorozattal és bérleten kívüli koncertekkel várja az érdeklődőket. Művészeti vezetője Szklenár Ferenc, vezető karmestere Deák András.

Generációk és stílusok találkozása a Duna Palotában.
Legyenek Önök is részesei az élménynek!

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel