Program


DUNA SZIMFONIKUS ZENEKAR - OROSZ ROMANTIKUSOK

DUNA SZIMFONIKUS ZENEKAR - OROSZ ROMANTIKUSOK

M Ü S O R V Á L T O Z Á S !
Balog József zongoraművész vis major akadályoztatása miatt a 2019. szeptember 20-i hangverseny szólistája Lisa Tahara japán-kanadai zongoraművésznő lesz, aki Rahmanyinov 2. (c-moll) op. 18. zongoraversenyét adja elő a Duna Szimfonikus Zenekar közreműködésével.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 20. péntek, 19:00

V Á L T O Z Á S ! V Á L T O Z Á S !

Balog József zongoraművész vis major akadályoztatása miatt a 2019. szeptember 20-i hangverseny szólistája Lisa Tahara japán-kanadai zongoraművésznő lesz, aki Rahmanyinov 2. (c-moll) op. 18. zongoraversenyét adja elő a Duna Szimfonikus Zenekar közreműködésével. A koncert karmestere Deák András lesz.

Lisa Tahara nem először vendégeskedik a Duna Palotában. Idén júliusban játszott először együtt a Duna Szimfonikus Zenekarral és a legnagyobb elismeréssel nyilatkozott a koncertről, hisz korábban európai zenekarral még nem játszott együtt.

Lisa Tahara japán-kanadai zongoraművésznő és kamaramuzsikus, aki számos koncerten játszott már Észak Amerikában és Európában. 15 évesen debütált a Burnaby Szimfonikus Zenekarnál. Ezt követően sok híres zenekarral játszott együtt, többek között a Vencouver-i, a Quebec-i, a Georgian Bay Szimfónikus Zenekarral és a Scarborough Filharmonikusokkal.
Legutóbb idén nyáron a “Concerto Piano Festival Budapest” nemzetközi zongorista verseny és kurzus első helyezettjeként a Duna Szimfonikus Zenekarral.
Főiskolai végzetséget a Victoria Egyetemen szerzett, master és doktor fokozatot a Torontó-i egyetemen. A David & Martha Beach és a Johann Strauss alapítványok tanulmányi ösztöndíjasaként három nyarat töltöthetett a Salzburg-i Mozarteumban és a Bécs-i Wiener Musikseminar-ban. Számos díjat tudhat magáénak: “Canadian Concerto Competition”, “Canadian Music Competition”, “National Canadian Registered Music Teachers Association”, és a “Shean Piano Competition.
Ezek eredményeként Lisa Tahara már fiatalon a Torontó-i Egyetem Zongora szakának elismert professzora lett.

Várjuk Önöket szeretettel!


Ajánlatunk


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel