Program


Egerek és emberek
5

Egerek és emberek

Játékidő: 140 perc 1 szünettel
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 18. péntek, 19:00

Egerek és emberek

A gazdasági világválság idején két vándormunkás egy barátságtalan kaliforniai tanyán vállal munkát. A történet két főszereplője ez a furcsa pár: George gyors és ügyes, Lennie viszont szellemileg visszamaradott, bivalyerős óriás, aki együgyűségében rendre halálra szorongatja a dédelgetni kívánt egereket. A két férfi barátsága felemelő látvány az őket körülvevő kiüresedett és szívtelen világban. Közös álmuk egy saját gazdaság, ahol a maguk urai lehetnek. A főnök fiának felesége azonban szemet vet az együgyű Lennie-re, és ezzel előidézi a tragédiát.

Ez a sodró erejű történet két vándormunkás tragikusan felemelő történetén keresztül mutatja be a modern társadalom elidegenedésének, az emberi kapcsolatok kiüresedésének pusztító hatását. Mondanivalója a mai napig érvényes.

Szereplők:

Lennie: Ilyés Róbert
George: Böröndi Bence
Candy: Bregyán Péter
Fõnök: Szemán Béla m.v.
Curley: Dékány Barnabás m.v.
Curley felesége: Páder Petra
Slim: Chován Gábor
Carlson: Széll Attila m.v.
White: Brasch Bence e.h.
Crooks: Stubnya Béla m.v.

ALKOTÓK:

rendező: Berzsenyi Bellaagh Ádám
jelmeztervező: Zöldy Z. Gergely
dramaturg: Kovács Kristóf
fordító: Hamvai Kornél
zene: Keleti András
látványtervező-asszisztens: Virág Vivien, Tóth Márk
súgó: Juhász Gabriella
rendezőasszisztens: Barnet Mónika
társproducer: Szabó Ágnes

A Budaörsi Latinovits Színház és a Gózon Gyula Kamaraszínház közös produkciója.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

bohózat két felvonásban

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel