Program


Egy nap Mádon - Swing Your Steps

Egy nap Mádon - Swing Your Steps

A zempléni fesztiválközönség előtt már nem először fellépő, "Hungarian django swing" stílust megalkotó innovatív Swing à la Django együttes zenéjében a francia manouche swing világa, a magyar autentikus zene, a tangó és a jazz műfaja ötvöződik. A zenekar néhány teljesen új dallal érkezik a fesztiválra: a tőlük megszokott Django Reinhardt ihlette, '30-as, '40-es évek hangulatát idéző gipsy-jazz dalok mellett sok…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 15. csütörtök, 20:00

Egy nap Mádon – Swing Your Steps
2019. augusztus 15. csütörtök, Mád
20:00 Percze Élményközpont
 
Swing à la Django
Lombos Pál – nagybőgő
Csurkulya József – cimbalom
Dani János – gitár
Seres Vilmos – klarinét
Gazda Bence – hegedű
Nagy Zsolt – dob
Gera Gábor - harmonika

A zempléni fesztiválközönség előtt már nem először fellépő, "Hungarian django swing" stílust megalkotó innovatív Swing à la Django együttes zenéjében a francia manouche swing világa, a magyar autentikus zene, a tangó és a jazz műfaja ötvöződik. A zenekar néhány teljesen új dallal érkezik a fesztiválra: a tőlük megszokott Django Reinhardt ihlette, '30-as, '40-es évek hangulatát idéző gipsy-jazz dalok mellett sok saját szerzemény is hallható lesz! Albinoni Adagio-jának swinges átiratát, ami a gödöllői Barokk Randevúra készült, itt most először szólaltatja meg a zenekar!

A Swing à la Django az elmúlt években Belgiumban, Németországban, Finnországban, Ausztriában és Erdélyben is koncertezett. Magyarországon számos fellépés mellett a Prima Primissima Díj Gálakoncertjén, a Szigeten, vagy a CAFe Budapest Fesztiválon láthattuk színpadon őket. Az elmúlt évek leghangosabb sikere egy olyan nagyszabású nemzetközi produkció volt, ahol Stochelo Rosenberg, világhírű manouche gitáros és Roby Lakatos vendégművészek társaságában léptek fel a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Többször láthattuk őket Micheller Myrtill énekesnő társaságában, vagy a Talamba Ütőegyütessel a Pesti Vigadóban, de akár a Gödöllői Királyi Kastélyban szintén augusztusonként megrendezett Barokk Randevún is. A tavalyi évet pedig teltházas dupla koncerttel zárták a Budapest Jazz Clubban.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel