Program


Emberek és Állatok a Nagy háborúban- Mikulás napi kutyás vezetés 9-12 éveseknek - Regisztrációs jegy

Emberek és Állatok a Nagy háborúban- Mikulás napi kutyás vezetés 9-12 éveseknek - Regisztrációs jegy

Az első világháborúban az egymással szemben harcoló felek hadseregeiben 16 millió állat szolgált. Igavonó lovakról, hírszerző galambokról, gáztámadást jelző kanárikról, sebesültkereső és kabalakutyákról, sőt a hátországban szántó elefántokról is mesélünk az Új világ született című kiállításunk 9-12 éves gyermekeknek szóló tárlatvezetésén.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 6. péntek, 16:00

Sajnálattal értesítjük, hogy a 2019. december 6-án 16.00 órai kezdettel meghirdetett Emberek és állatok a Nagy Háborúban című, gyermekeknek szóló kutyás tárlatvezetésünk elmarad, mert négylábú főszereplőnk, Ronin örökre lehunyta szemét.
 
A meghirdetett időpontban 8-12 éves gyermekeknek szóló tárlatvezetéssel várjuk Önöket az Új világ született első világháborús állandó kiállításunk földszinti termeiben. A tárlatvezetésen részt vesz Ronin gazdája, Púza András leszerelt katona is, és a program során továbbra is hangsúlyosan jelennek meg a háborúban részt vevő két- és négylábúak.
A program időtartama: 45 perc
A tárlatvezetést követően a kiállítás első és második emeleti termei is ingyenesen megtekinthetők.
 
Az előre nem tervezett, sajnálatos programváltozásért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.
Kutyás tárlatvezetéssel legközelebb tavasszal készülünk, kérjük, további információkért kövesse honlapunkat és Facebook-oldalunkat.

 

 

Vendégünk lesz Púza András és kutyája Ronin. Andrást már gyerekkorában rabul ejtette a kutyák világa, ahogy ő mondta „kutyaszőrbe kapaszkodva tanultam járni”. Később fontos élmény volt András számára, hogy egy személykereső mentőkutyás csapat tagjaként bővíthette ismereteit. Az itt szerzett tapasztalatok elindították a hobbi kutyatartástól a hivatásos kutyakiképzés irányába. Később katonaként szolgált a Magyar Honvédségben, megjárta Afganisztánt, egy 7 hónapos misszióban kutyavezető tűzszerészként. Itt az extrém helyzetekben szükséges kitartás fontosságát és a csapatszellem életmentő erejét tanulta meg. Innen szerelt le kutyájával, Roninnal, aki most már a sok bombakeresés után élvezi a családi kutya szerepét és mesélnek nekünk a 21. századi missziós szolgálatról.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel