Program


Enyedi Sugárka Jazz Tett

Enyedi Sugárka Jazz Tett

Az Enyedi Sugárka Jazz Tett évek óta a spanyol ajkú latin jazz kreatív, újító szellemű képviselője Magyarországon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 13. szombat, 20:00

 Közreműködik:

    Enyedi Sugárka - ének
    Kuba Zomer - zongora, keyboard
    Csicsák György Balázs - gitár, szájharmonika
    Hámori János - trombita, szárnykürt
    Jan Jakubec - basszusgitár
    Gavallér Csaba - dobok

A hegedű tanulmányokat is végzett dalszerző-szövegíró énekesnő, Enyedi Sugárka jazz ének versenyek többszörös díjazottja. Pályája egyetemistaként indult a Bartók Rádió Nemzetközi Jazz Ének versenyének különdíjával, ahol az Al Jarreau vezette zsűri Magyarország legjobb hangú énekesnői közé választotta. Sugárkát azóta több oldaláról ismerhette meg a közönség: színházi produkciókból, jazz fesztiválokról, a Művészetek Palotájából, és az Opus Jazz Club Jazzy Live sorozatából. Számos szövegírói lemez fűződik a nevéhez; turnézik Európában, és az USA-ban, külföldi jazz rádióállomások játsszák dalait.

Az Enyedi Sugárka Jazz Tett évek óta a spanyol ajkú latin jazz kreatív, újító szellemű képviselője Magyarországon. A zenekar 2010-ben alakult főként saját szerzemények megszólaltatására. Két önálló albumot is megjelentettek, melyeken a latin zenei világ mellett a jazz anyanyelve is szerepel. Bossanova, ballada, soul jazz, modern jazz dalok váltakoznak a legújabb lemezfelvételre összeállított anyagon. A dalszövegek Sugárka belső és valós utazásainak megnyilvánulásai, nem titkolt szándékkal az élet szépségét és értékét megerősítő mondanivalóval. A közeljövőben vonulnak stúdióba, előtte azonban első alkalommal az Opus Jazz Clubban mutatják be az új dalokat, melyeknek zeneszerzője és hangszerelője az énekesnő mellett Csicsák György Balázs, aki nem csak a zenekar gitárosa, harmonikása, hanem egy jazz-szájharmonika világverseny első helyezettje is.

A Jazz Tettben helyet foglaló Kuba Zomer jazz billentyűs a prágai Jaroslav Ježek Zeneművészeti Főiskola jazz professzora, aki tizenöt éve koncertezik és turnézik Enyedi Sugárka nemzetközi formációjában, s természetesen saját zenekarával, és más külföldi jazz művészekkel is rendszeresen fellép. Honfitársa, Jan Jakubec basszusgitáros több mint harmincöt lemezen működött közre, világszerte elismert művészekkel, emellett az élő koncertzenélésre összpontosítja pályáját, melyben kiemelkedő szerepet kap a latin jazz is. Hazánk egyik legkitűnőbb hangszeres előadóművésze, és jazz-pedagógusa, Hámori János rendszeres közreműködője a zenekarnak trombitán és szárnykürtön.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel