Program


Eőry Emese: A meridián torna a hatékony öngyógyító tevékenység

Eőry Emese: A meridián torna a hatékony öngyógyító tevékenység

A PAJZSMIRIGY NAGY NAPJA

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 14. vasárnap, 17:30


Hogyan gyógyíthatjuk magunkat, hormongyógyszereken innen és túl…

Rendezvényünkkel szeretnénk felhívni a figyelmet a pajzsmirigy rendellenességeire, valamint kezelésének fontosságára. Sajnos, Kispesten is több ezer lakos érintett a betegségben, sokuk még nem is tudja, hogy a fáradság, súlyfelesleg, hajhullás milyen betegséghez köthető. Ezért kiemelten fontos a lakosság tájékoztatása, életminőségének javítása érdekében.

"Természetesen én csak segítek felébreszteni a szervezetedben ott rejlő öngyógyító folyamatokat, feloldani a feszültségeket és blokkokat, de a gyógyulás és fejlődés a Te feladatod, felelősséged és érdemed."
Eőry Emese

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel