Program


ÉPÍTÉSZETI SÉTA-SOROZAT I. - Szecesszió ünnepe a Terézvárosban - Szuhai Barbara vezetése

ÉPÍTÉSZETI SÉTA-SOROZAT I. - Szecesszió ünnepe a Terézvárosban - Szuhai Barbara vezetése

Építészeti séta-sorozat a középkortól a modern alkotásokig címen a Baráti Kör egy sokak által kedvelt programmal várja vissza a Tagokat! Budapest utcáit járva akár egymáshoz közel is találhatunk középkori emlékeket, barokk gyöngyszemeket, klasszicista palotákat, szecessziós kincseket vagy modern Bauhaus épületeket.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 12. szombat, 13:00

Építészeti séta-sorozat a középkortól a modern alkotásokig címen a Baráti Kör egy sokak által kedvelt programmal várja vissza a Tagokat! Budapest utcáit járva akár egymáshoz közel is találhatunk középkori emlékeket, barokk gyöngyszemeket, klasszicista palotákat, szecessziós kincseket vagy modern Bauhaus épületeket. Megismerhető egyáltalán sokarcú fővárosunk? Tegyen egy próbát és tartson velünk!

Idén első alkalommal a szecesszió világnapja alkalmából különleges sétaprogramra invitáljuk a Baráti Kör tagjait. Most nem csupán kívülről csodáljuk meg a házakat, hanem a belső terek díszítéseit is felfedezzük, sőt megismerjük egy lakóközösség elhivatott törekvését egy szecessziós ház emlékeinek helyreállítására és megőrzésére! Sétánk a szépségekben bővelkedő terézvárosi diplomatanegyedben a hajdani Liget Szanatóriumnál indul, és több, mára nagyrészt elfeledett, de megismerésre érdemes épület után egy rejtőzködő kerten át vezet a híres Sonnenberg-házhoz. Itt lát vendégül és vár minket további érdekes előadásokkal és programokkal a város egyik legagilisabb házközössége, amelynek tagjai nem kisebb célt tűztek maguk elé, mint a díszeitől és színes, Róth Miksa tervezte ablakaitól megfosztott otthonuk homlokzatának teljes helyreállítását.

Ajánlatunk


A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a klasszikus balettet flamencóval és afro-kubai stílusokkal ötvözi. Raul Reinoso SATORI című darabjában a spirituális megvilágosodáshoz vezető, belső utazásra hív, amelynek során rátalálhatunk a bennünk lakozó igazságra, szépségre és fényre.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban,…

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel