Program


ExperiDance: Ezeregyév
5

ExperiDance: Ezeregyév

A társulat alapító előadása 21 táncképben a honfoglalástól, napjainkig mutatja meg a színpadon hihetetlen és elementális energiákat bemozgatva a történelmi Kelet és Nyugat határán egyensúlyozó Magyarország páratlanul gazdag történeti múltját.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 7. péntek, 19:00

ExperiDance: Ezeregyév
A történelem extázisa 21 táncképben

A történelmi Kelet és Nyugat határán egyensúlyozó Magyarország múltja páratlanul gazdag. Az ExperiDance Production előadása 21 táncképben mutatja meg ezt a gazdagságot, a fenséges és a megrázó pillanatokat ebben az extatikus hangulatú darabban. Az egyedi történelem-értelmezésben népünk sorsát az angyali és démoni erők küzdelme mellett a férfiak és nők örök ellentéte formálja, de minden jelenet valódi főszereplője a remény és az élni akarás. A magyar, cigány és erdélyi néptáncok mellett távolabbi szomszédaink, a törökök, németek és oroszok táncát is eltáncolják.

Magyarország ezzel az előadással ünnepelte az ezredfordulót, 2000. március 15-én, a magyar polgári forradalom emléknapján.

Stáb:
Sminkes, fodrász: Petrik Gitta Lili
Jelmez: Debreczeni Ildikó
Zene: Rossa László, Gömöry Zsolt, Czomba Imre, valamint a Ghymes
Fény: Menüett Kft.
Látvány: Húros Annamária
Dramaturg: Morcsányi Géza
Producer: Vona Tibor
Rendező: Schwajda György †
Vezető koreográfus: Román Sándor

Ajánlatunk


Tartson velünk egy igazi házibuliba!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A szabadságharc hőse, Baráznay Ignácz tisztázatlan halála után negyven évvel leánya, Amália egy különös transzcendens utazás alkalmával visszakerül 1848-ba

Ajánló


Színes, magyar, történelmi kalandfilm, 128’ R. Lóth Balázs Sz. Berettyán Nándor, Mosolygó Sára, Horváth Lajos Ottó

A III. Madách Musical Pályázat győztes műve, amely 52 pályamű közül nyerte el az első díjat, forradalmian új hangvételű musical,…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel