Program


exPre - Zadam Társulat

exPre - Zadam Társulat

- bemutató -
English-friendly performance

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 18. péntek, 19:00

Az exPre az emberi tudat kialakulásával és működésével foglalkozik, párhuzamba állítva azt az állati létezéssel. A produkció nem az evolúció vagy teremtés kérdéskörével foglalkozik, mikor az ember tudatra ébredését tárgyalja, hanem mindezt a mesterséges intelligencia öntudatra ébredésével kívánja összevetni.

Előadók: Eller Gusztáv, Frigy Ádám, Krizsán Dániel, Bujdosó Anna, Sebestyén Tímea
Fény: Galkó Janka
Koreográfus asszisztens: Sebestyén Tímea
Koreográfus: Zambrzycki Ádám

Az előadás 50 perces.
14 éven felülieknek.

A produkció szakmai partnere a Nemzeti Táncszínház.

A Zadam Társulat 2005-ben jött létre Zambrzycki Ádám művészeti vezetésével. Előadásaikban vezető szerepet kap a képiség, a vizuális megközelítés. A megfogalmazási mód sosem korlátozódik kizárólagosan a mozgás nyelvére, integritásra törekszik a különböző előadóművészeti ágazatok között.

„Zambrzycki Ádám testalkata nem átlagos, arcberendezése nem mindennapi: ez a kortárs táncos feltűnő jelenség. Vékony, de izmos test, tar koponya, óriási szem; olyan, mint egy mesefigura. Ki tudja, talán a jóga teszi meg a Buddhista Főiskola: rendre a legellentmondásosabb szerepeket viszi mások koreográfiáiban. Mozgása cseppfolyós, ugyanakkor kemény, (…) tragikus és komikus, lírai bohóc; Buster Keaton-i figura. Jó ideig a Frenák Pál Társulat szólistája volt.” (Sisso, www.kultura.hu)

 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel