Program


FACT - Az utolsó (előtti) Panda avagy a Statik - Max Reinhardt Szeminárium (A)

FACT - Az utolsó (előtti) Panda avagy a Statik - Max Reinhardt Szeminárium (A)

Ana, Marija, Luka és Marin mind 1990-ben születtek, Sisakban, egy kis horvátországi városkában, ahol a háború a mindennapok részévé vált. De akárcsak a legtöbb fiatal, ők is lógtak az iskolából, és egy jobb életért küzdöttek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 8. szombat, 20:00

DINO PEŠUT: AZ UTOLSÓ (ELŐTTI) PANDA AVAGY A STATIK / (PEN)ULTIMATE PANDA OR STATIC

Max Reinhardt Szeminárium és a Burgtheater koprodukciója, Bécs, Ausztria / Max Reinhardt Seminar in co-production with Burgtheater, Vienna, Austria

Ana, Marija, Luka és Marin mind 1990-ben születtek, Sisakban, egy kis horvátországi városkában, ahol a háború a mindennapok részévé vált. De akárcsak a legtöbb fiatal, ők is lógtak az iskolából, és egy jobb életért küzdöttek. A tízéves osztálytalálkozójukon sorra vehetik sikereiket és bukásaikat. Minden sikerükért ők maguk felelnek - a bukásokért viszont már nem.

Az 1990-ben, Sisakban született szerző, Dino Pešut nem pusztán hazája közelmúltját írja meg. Képet fest egy olyan fiatal generációról, amelynek stagnálással és új kezdetekkel kapcsolatos tapasztalatai mindenki számára ismerősek.

Az előadás a darab német nyelvű ősbemutatója.

Ana, Marija, Luka and Marin were all born in 1990 in Sisak, a small city in Croatia where war is a part of their everyday lives. But like all children and young adults they also skipped school and worked towards a better future. Their 10-year class reunion turns into an inventory of successes and failures. Their successes are the result of their individual efforts; the failures, not as much.

Author Dino Pešut, born in Sisak in 1990, points far beyond his country’s recent history. He paints a picture of a young generation whose experience of stagnation and yearning for new beginnings everyone can relate to.
World premier of the piece in German language.

Előadják/Cast: Annina HUNZIKER, Wiebke YERVIS, Lukas HAAS, Aaron RÖLL
Hang/Sound Design: Bernhard EDER
Fény/Light Design: Mathias MOHOR, Enrico ZYCH
Dramaturg: Claudia KAUFMANN-FRESSNER
Díszlet és jelmez/Set and Costume Design: Pia GREVEN
Rendezőasszistens, ügyelő/Assistant Director, Stage Manager: Lukas MICHELITSCH, Bianca THOMAS
Rendező/Directed by: Nicolas CHARAUX

Az előadás hossza 75 perc szünet nélkül. / The performance is 75 minutes long without intermission.
Német nyelven magyar és angol felirattal. / In German with Hungarian and English subtitles.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel